Sud o ' frontieră creveți Masala

Sud o ' frontieră creveți Masala
Sud o ' frontieră creveți Masala ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ancho chile, conserve de roșii, garam masala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sud o ' frontieră creveți Masala, Enchiladas la sud de graniță, și La sud de tigaie de frontieră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele de creveți. Într-o oală medie, aduceți capetele de creveți, cojile și 5 căni de apă la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și jalapeno și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
4
În timp ce legumele se gătesc, rupeți ardeii iute arbol și ancho chile în bucăți (îndepărtați semințele, dacă preferați mai puțină căldură și condimente), apoi măcinați într-o râșniță de condimente până la o pulbere fină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
LegumeLegume
SemințeSemințe
5
Zdrobiți roșiile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6
Adăugați turmericul, garam masala și 2 lingurițe de pudră de chile măcinată în tigaie. Rezervați pulberea de chile rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Garam MasalaGaram Masala
TurmericTurmeric
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se sotează amestecul timp de 30 de secunde, apoi se adaugă roșiile zdrobite și 1/4 cană din sucul de roșii rezervat. Gatiti amestecul, amestecand, pana se ingroasa si cea mai mare parte a lichidului este gatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Suc De RoșiiSuc De Roșii
8
Strecurați cojile de creveți din apă și aruncați cojile. Apa este acum un stoc de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
StocStoc
ApăApă
9
Adăugați 2 căni de bulion de creveți în amestecul de roșii și aduceți amestecul la foc mic. Stocul de creveți rămas poate fi răcit și înghețat pentru utilizare ulterioară. Se fierbe amestecul de roșii, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CrevețiCreveți
StocStoc
10
Adăugați creveții în tigaie și gătiți, amestecând ușor, până când sunt fierte, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la minim, apoi adăugați smântâna grea și mărarul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Lăsați amestecul să fiarbă, încă 2 minute, amestecând ușor. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
12
Serviți masala cu naan cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista