Sud o ' frontieră creveți Masala ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ancho chile, conserve de roșii, garam masala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sud o ' frontieră creveți Masala, Enchiladas la sud de graniță, și La sud de tigaie de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți capetele de creveți. Într-o oală medie, aduceți capetele de creveți, cojile și 5 căni de apă la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și jalapeno și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
4
În timp ce legumele se gătesc, rupeți ardeii iute arbol și ancho chile în bucăți (îndepărtați semințele, dacă preferați mai puțină căldură și condimente), apoi măcinați într-o râșniță de condimente până la o pulbere fină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Legume
Semințe
5
Zdrobiți roșiile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Adăugați turmericul, garam masala și 2 lingurițe de pudră de chile măcinată în tigaie. Rezervați pulberea de chile rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Garam Masala
Turmeric
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se sotează amestecul timp de 30 de secunde, apoi se adaugă roșiile zdrobite și 1/4 cană din sucul de roșii rezervat. Gatiti amestecul, amestecand, pana se ingroasa si cea mai mare parte a lichidului este gatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Suc De Roșii
8
Strecurați cojile de creveți din apă și aruncați cojile. Apa este acum un stoc de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Stoc
Apă
9
Adăugați 2 căni de bulion de creveți în amestecul de roșii și aduceți amestecul la foc mic. Stocul de creveți rămas poate fi răcit și înghețat pentru utilizare ulterioară. Se fierbe amestecul de roșii, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Creveți
Stoc
10
Adăugați creveții în tigaie și gătiți, amestecând ușor, până când sunt fierte, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la minim, apoi adăugați smântâna grea și mărarul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Mărar Proaspăt
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Lăsați amestecul să fiarbă, încă 2 minute, amestecând ușor. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.