Suculent Ziua Recunostintei Curcan
Suculent Ziua Recunostintei Turcia este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 54 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 137 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, piper de lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cheeseburgeri Suculenți De Curcan, Burgeri Suculenți De Curcan, și Curcan Prăjit Suculent.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți un prăjitor de curcan cu foi lungi de folie de aluminiu care vor fi suficient de lungi pentru a înfășura curcanul.
Amestecați pătrunjelul, rozmarinul, Salvia, cimbru, ardeiul de lămâie și sarea într-un castron mic. Frecați amestecul de plante în cavitatea curcanului, apoi umpleți cu țelină, portocală, ceapă și morcov. Strângeți dacă doriți și puneți curcanul în tigaia de prăjire.
Turnați bulionul de pui și șampania peste curcan, asigurându-vă că obțineți niște șampanie în cavitate. Aduceți folia de aluminiu peste partea superioară a curcanului și sigilați. Încercați să împiedicați folia să atingă pielea pieptului sau picioarelor de curcan.
Coaceți curcanul în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede. Descoperiți curcanul și continuați să coaceți până când pielea devine maro aurie, cu 30 de minute până la 1 oră mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți curcanul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.