Suculent Lucy Burger (alias Jucy Lucy)
Rețeta suculent Lucy Burger (alias Jucy Lucy) ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 670 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, mandrină măcinată, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma murăturile, puteți urma acest fel principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suculent Lucy Burger Petrecere &, Burgeri La Grătar Jucy Lucy, și Suculent Lucy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de brânză în jumătate, apoi din nou în jumătate pentru a forma 4 pătrate. Stivați piesele una peste alta pentru a forma 4 stive; pus deoparte.
Așezați carnea într-un castron mare și adăugați sarea, praful de usturoi, Worcestershire și piperul.
Se amestecă cu mâinile până se combină uniform.Împărțiți carnea în 8 porții egale și așezați-o pe o suprafață de lucru. Folosind vârful degetelor, apăsați 2 porții de carne în 2 chiftele grosiere de 1/4 inch, care au fiecare aproximativ 1 inch mai lată în diametru decât chiflele de hamburger.
Așezați 1 teanc de brânză în centrul a 1 dintre torturi. Sus cu al doilea patty și prindeți marginile pentru a forma o etanșare strânsă. Cupa fiecare patty cu mâinile pentru a rotunji marginile, și apăsați pe partea de sus pentru a aplatiza ușor într-un singur patty gros.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu porțiile rămase de carne și brânză pentru a forma 4 torturi în total. Dați la frigider în timp ce pregătiți grătarul.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f). Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei vegetal.
Așezați tortele rezervate pe grătar, închideți grătarul și gătiți netulburate (nu apăsați pe torturi) până când pe fund apar semne întunecate de grătar, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind o spatulă, răsturnați tortele, închideți din nou grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte și tortele sunt fierte, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți pe o farfurie curată și lăsați să se odihnească într-un loc cald sau cort liber cu folie timp de 5 minute.
Așezați un tort pe fiecare fund de COC, deasupra cu murături și acoperiți cu un blat de COC.