Indian Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 8. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Mergeți la magazin și ridicați slănină, okra, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Indian Summer Succotash, Sucotaș, și Sucotaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți șuncă de șuncă într-un vas și adăugați apa. Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați condimente de casă și sare condimentată în apă, pe măsură ce se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați mai multă apă după cum este necesar (până la încă 2 căni pe măsură ce carnea gătește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați fasolea de unt, 2 linguri de unt și sosul fierbinte și readuceți lichidul la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute sau până când fasolea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Unt
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5
Îndepărtați fasolea de unt și rezervați lichidul. Într-o tigaie, sotează slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați porumb, okra și o cantitate mică de lichid din boabele de unt și fierbeți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Unt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bame
7
Adăugați pătrunjelul și baza de pui; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De Pui
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Adăugați roșiile proaspete și restul de 4 linguri de unt în ultimul moment. Se fierbe până se încălzesc roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.