Suco Sicilian De Modă Veche

Suco Sicilian De Modă Veche
Suco Sicilian de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 275 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, Parmezan, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Baie De Lămâie Siciliană, Salată Siciliană, și Pizza Siciliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare amestecați usturoiul, sosul de roșii, pasta de roșii, pătrunjelul și busuiocul. Aduceți sosul la fiert și apoi reduceți focul și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un castron mare amestecați împreună carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, pesmetul, parmezanul, praful de usturoi și pătrunjelul. Formați în bile de dimensiunea pumnului unui copil. Într-o tigaie, prăjiți chiftelele în ulei de măsline fierbinte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
ChifteleChiftele
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Se adaugă la amestecul de sos. Se fierbe la foc mic timp de patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista