Succotaș De Porumb Carbonizat
Rețeta Succotash de porumb carbonizat ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, și Sucotaș De Porumb Prăjit.
Instrucțiuni
Blanch fasolea fava într-o oală cu apă clocotită ușor sărată timp de 2 minute și se scurge. Clătiți fasolea sub apă rece pentru a opri gătitul. Desprindeți și aruncați cojile verzi; pune deoparte fasolea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați porumbul, ceapa, usturoiul și sarea și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele sunt ușor carbonizate și aurii, 6 până la 7 minute.
Adăugați ardeiul gras și fasolea și gătiți încă 2 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă scallion și se aruncă bine.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.