Succotash și homar

Succotash și homar
Rețeta Succotash și homar este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, porumb, cuișoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar.

Instrucțiuni

1
Într-un ceainic mare acoperit, aduceți 6 litri de apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Adăugați homarii, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
3
Se scurge și se răcește sub apă curentă rece. Cu foarfecele de pasăre, tăiați cojile ghearelor și cozii și îndepărtați cu grijă carnea. Dacă homarii sunt femele, rezervați coralul roșu granulat și tocați mărunt. Acoperiți și refrigerați carnea de homar și coralul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
4
Cu un cuțit ascuțit, tăiați sâmburii de pe știulet, tăind din vârful urechii în jos, dar nu prea aproape de știulet. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni. Folosind o lingură mică, răzuiți lichidul lăptos din știuleți într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
5
Adăugați sâmburii și rezervați.
6
Într-o cratiță medie cu apă clocotită ușor sărată, albiți fasolea lima până aproape fragedă, 3 până la 5 minute. Se răcește sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scurgeți și rezervați.
8
Într-o cratiță mare, nereactivă, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați crema. Când începe să se aburească, adăugați porumbul și pulpa acestuia și gătiți timp de 10 minute, amestecând des până când lichidul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PorumbPorumb
10
Adăugați fasolea lima și gătiți încă 2 minute până când fasolea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
FasoleFasole
11
Adăugați carnea de homar și gătiți încă 3 minute până când carnea este încălzită. Condimentează cu cuișoare, cayenne, sare și piper. Îndoiți arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ArpagicArpagic
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
12
Lingurați succotashul și homarul în proporții egale în 4 farfurii calde de supă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
SupăSupă
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista