Succotash și homar
Rețeta Succotash și homar este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, porumb, cuișoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar.
Instrucțiuni
Într-un ceainic mare acoperit, aduceți 6 litri de apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați homarii, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Se scurge și se răcește sub apă curentă rece. Cu foarfecele de pasăre, tăiați cojile ghearelor și cozii și îndepărtați cu grijă carnea. Dacă homarii sunt femele, rezervați coralul roșu granulat și tocați mărunt. Acoperiți și refrigerați carnea de homar și coralul.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați sâmburii de pe știulet, tăind din vârful urechii în jos, dar nu prea aproape de știulet. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni. Folosind o lingură mică, răzuiți lichidul lăptos din știuleți într-un castron mediu.
Adăugați sâmburii și rezervați.
Într-o cratiță medie cu apă clocotită ușor sărată, albiți fasolea lima până aproape fragedă, 3 până la 5 minute. Se răcește sub apă rece.
Într-o cratiță mare, nereactivă, topiți untul la foc mediu.
Adăugați crema. Când începe să se aburească, adăugați porumbul și pulpa acestuia și gătiți timp de 10 minute, amestecând des până când lichidul se îngroașă ușor.
Adăugați fasolea lima și gătiți încă 2 minute până când fasolea este doar fragedă.
Adăugați carnea de homar și gătiți încă 3 minute până când carnea este încălzită. Condimentează cu cuișoare, cayenne, sare și piper. Îndoiți arpagicul.
Lingurați succotashul și homarul în proporții egale în 4 farfurii calde de supă și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.