Succotash De Toamnă
Rețeta Succotash de toamnă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sâmburi de porumb, slănină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Succotash de toamnă cu Gruy crupe de crupe, Sucotaș, și Sucotaș.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați bacon și saut până când grăsimea începe să se facă, aproximativ 1 minut.
Se adaugă șalotă și saut până când slănina și șalota încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați edamame, porumb și 1/4 cană de apă și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se transferă în castron și se presară pătrunjel.