Rețeta Succotash de toamnă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sâmburi de porumb, slănină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Succotash de toamnă cu Gruy crupe de crupe, Sucotaș, și Sucotaș.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați bacon și saut până când grăsimea începe să se facă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se adaugă șalotă și saut până când slănina și șalota încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați edamame, porumb și 1/4 cană de apă și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.