Succotash De Primăvară

Succotash De Primăvară
Succotash de primăvară necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 359 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Funcționează bine ca garnitură sudică. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Medalioane de porc cu Succotash de primăvară, Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, și Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Saut morcovi si sunca: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într – o tigaie mare saut-suficient de mare pentru a ține toate legumele și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șunca și morcovii și saut-ul, amestecând din când în când, până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Adăugați porumbul și ceapa de primăvară și aruncați pentru a combina. Saut pentru încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Adăugați fasolea fava, care a fost deja albită, și gătiți încă un minut. Opriți focul și adăugați sucul de lămâie și gustați pentru sare. S-ar putea să nu aveți nevoie de niciunul, deoarece șunca este sărată. Acoperiți oala și lăsați-o să stea 2 minute, la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fasole FavaFasole Fava
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Pentru a servi, aruncați menta și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Succotash funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista