Succotash cu trei pește aburit
Rețeta Succotash cu trei pește aburit este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 6 porții cu 288 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de porumb, pește, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește Întreg Aburit, Pește Chinezesc Aburit, și Pește De Bază Aburit.
Instrucțiuni
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți într-un castron.
Cu o lingură mare, răzuiește laptele din știulet în castron cu porumbul. Rezervă.
Albiți fasolea lima în apă clocotită până aproape fragedă.
Se răcește sub apă rece. Rezervă.
Albiți fasolea și rezervați.
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul și adăugați porumbul și sucurile acestuia. Gatiti la foc moderat timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
Între timp, într-o tigaie, se face carnea de porc sărată până se rumenesc. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un abur mare improvizat, aduceți bulionul de curte la foc mic la foc moderat.
Adăugați peștele și aburul timp de 10 minute pe inch de grosime. Dacă este necesar, gătiți mai întâi bucăți mai groase, cum ar fi codul, și adăugați fileuri mai subțiri, cum ar fi basul sau peștele slab după câteva minute, astfel încât toate să fie gătite în același timp.
Când tot peștele este în abur, așezați scallions peste fileuri.
În timp ce peștele se gătește, adăugați Lima și fasolea la porumb, amestecând din când în când. Se amestecă crema pentru a slăbi amestecul.
Se toarnă succotashul pe un platou încălzit, apoi se aranjează peștele și carnea de porc sărată peste succotash.
Puneți scallions peste pește și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană