Succotash cremos cu slănină, cimbru și arpagic

Succotash cremos cu slănină, cimbru și arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 264 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, Arpagic, Frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Cartofi noi cremoși cu slănină și arpagic, Mămăligă cremoasă pentru micul dejun cu Asiago, cimbru, slănină și ouă Pocate, și Sfeclă prăjită și brânză de capră cu arpagic și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se prăjește slănina la foc mediu-mare într-un cuptor olandez până când este crocantă, 7 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 Tbs. din picăturile de slănină.
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasole lima, 1/2 cană de apă, sare și piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și continuați să fierbeți, acoperit, până când este gătit parțial, aproximativ 5 minute.
Adăugați porumb, smântână și cimbru; reveniți la foc mic și încălziți până când legumele sunt complet fierte și smântâna nu se adună, cu aproximativ 5 minute mai mult. (Poate fi refrigerat în acest moment cu până la 2 zile înainte.)
Când este gata de servit, amestecați slănina și arpagicul în succotash cald. Această rețetă se dublează ușor.