Succotash este o garnitură fără gluten și fără lactate. O porție conține 212 calorii, 16 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă servește 16. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită frunze de dafin, bame, mazăre crowder și porumb. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor din sud. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Succotash, Succotash și Succotash.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, fierbeți jaretul de șuncă în apă timp de 1-1/2 ore sau până când se înmoaie. Misto; scoateți carnea de pe os și întoarceți-o în tigaie. (Aruncați oasele și bulionul sau păstrați pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mazăre înghesuită
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Jaret De șuncă Afumată (aproximativ 1-1/2 Kilograme)
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile, fasolea, mazărea, porumbul, ardeiul verde, ceapa, ketchup-ul și condimentele. Se fierbe, neacoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Succotash. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.