Suc de sfeclă Boxer cu hrean

Suc de sfeclă Boxer cu hrean
Sucul de sfeclă Boxer cu hrean este un fără gluten, primar și întreg 30 băutură. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână țelină, măr granny smith înjumătățit, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un storcător electric, sucați sfecla cu țelină, mere, hrean și rozmarin. Se amestecă sucul de lămâie și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista