Suc De Portocale 8
Orange souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, coajă de portocală, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Suc De Portocale 8, Sufleu De Miere-Portocaliu, și Buric Portocaliu Souffl 8.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți un vas de suflet de 1 1/2 litru cu spray de gătit; se presară cu 1 lingură de zahăr. Pune deoparte.
Puneți făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați 1/4 cană zahăr și coajă; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă sucul; pune deoparte.
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestec portocaliu; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți lingura în vasul de suflet pregătit.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până se umflă și se fixează.
Se presară cu zahăr pudră.