Suc De Lămâie-Ricotta 8s

Lemon-Ricotta souffl-ul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 702 calorii, 23g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr granulat, sare kosher, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sufleuri De Ricotta Cu Vanilie, Muștar și rozmarin grătar de miel w Mini Marscapone & Ricotta Basil Souffles, și Lemon Souff 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți patru ramekine de 10 uncii și praf generos cu zahăr granulat.
Într-o cratiță medie, aduceți la fierbere untul înmuiat, apa și 1/2 linguriță de sare.
Se ia de pe foc și se amestecă făina dintr-o dată. Gatiti la foc moderat, amestecand cu o lingura de lemn, pana cand aluatul se aduna, aproximativ 2 minute.
Transferați aluatul în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta. Bateți la viteză medie timp de 10 secunde.
Adăugați gălbenușurile pe rând; bate bine între adaosuri.
Adăugați coaja și sucul de lămâie și Ricotta cremoasă și bateți cu viteză mare până când sunt foarte netede și cremoase, răzuind vasul ocazional.
Transferați într-un castron mare.
Spălați și uscați vasul mixerului.
Adăugați albușurile, crema de tartru și un vârf de sare. Folosind biciul, bateți albușurile la viteză medie mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1 cană de zahăr granulat într-un jet subțire și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor albii în aluatul de ricotta până când nu rămân dungi.
Puneți amestecul de souffl în ramekins. Rulați lama unui cuțit deasupra, astfel încât să fie nivelată, apoi treceți degetul mare în jurul jantei interioare pentru a ajuta suflurile să crească uniform.
Coaceți sufletele în centrul cuptorului timp de 35 până la 40 de minute, sau până când sunt ferme, crescute și aurii adânci deasupra.
Se lasă să se răcească 15 minute. Pudrați blaturile cu zahăr de cofetari și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.