Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie
Squash de ghindă cu glazură portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 160 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de dovlecei de ghindă, zahăr brun ferm, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, și Dovleac De Ghindă La Grătar Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine dovleceii în apă rece.
Tăiați dovleceii în felii de 3/4 inch pentru a forma inele și îndepărtați semințele.
Așezați inelele de dovlecei într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Se toarnă suc de portocale peste inele de dovlecei. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Topiți untul într-o cratiță mică; adăugați zahăr brun, sirop de porumb, coajă de lămâie și sare, amestecând bine. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și gătiți 5 minute, amestecând constant. Puneți imediat amestecul peste inelele de squash. Reveniți la cuptor și coaceți, neacoperit, 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged.