Suc de fructe și salvie pithivier

Suc de fructe și salvie pithivier
Squash & Sage pithivier este un fel principal care servește 1. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 831 calorii. Mergeți la magazin și ridicați un pachet de 500g foietaj, ou, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare includ Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie, Pithivier, și Apple Pithivier.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înjumătățiți aproximativ patiseria, dar faceți o jumătate puțin mai mare.
3
Rulați jumătatea puțin mai mică pe o suprafață făinoasă într-un cerc de aproximativ 15 cm în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Se întinde peste muștar, lăsând aproximativ un spațiu de 2 cm în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Amestecați mascarpone, pesmetul, Salvia tocată și usturoiul împreună și condimentați Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
MascarponeMascarpone
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Aranjați câteva felii de dovlecei, suprapuse, pentru a acoperi muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
7
Se întinde cu o parte din amestecul de mascarpone. Repetați, făcând cercuri puțin mai mici cu dovlecelul de fiecare dată și răspândind mascarpone între fiecare strat până când partea de sus este doar o felie de dovlecei și ați făcut o formă de cupolă aspră pe patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Întindeți subțire patiseria rămasă. Utilizați pentru a acoperi cupola de squash, apăsând ușor pe legume pentru a împinge cât mai mult aer posibil. Apăsați marginile de patiserie pentru a sigila. În această etapă, puteți acoperi și răci plăcinta peste noapte sau puteți îngheța timp de 1 lună. Dezghețați înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Periați cu ou bătut, apoi introduceți o mică gaură de abur în partea de sus și marcați ușor modelele pe suprafață. Înmuiați câteva frunze de salvie în oul rămas și lipiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Transferați pe o foaie de copt și coaceți timp de 35-40 de minute până când o frigăruie înfiptă prin orificiul de abur trece ușor prin legume.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista