Suc de fructe și salvie pithivier
Squash & Sage pithivier este un fel principal care servește 1. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 831 calorii. Mergeți la magazin și ridicați un pachet de 500g foietaj, ou, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare includ Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie, Pithivier, și Apple Pithivier.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Înjumătățiți aproximativ patiseria, dar faceți o jumătate puțin mai mare.
Rulați jumătatea puțin mai mică pe o suprafață făinoasă într-un cerc de aproximativ 15 cm în diametru.
Se întinde peste muștar, lăsând aproximativ un spațiu de 2 cm în jurul marginii.
Amestecați mascarpone, pesmetul, Salvia tocată și usturoiul împreună și condimentați Generos.
Aranjați câteva felii de dovlecei, suprapuse, pentru a acoperi muștarul.
Se întinde cu o parte din amestecul de mascarpone. Repetați, făcând cercuri puțin mai mici cu dovlecelul de fiecare dată și răspândind mascarpone între fiecare strat până când partea de sus este doar o felie de dovlecei și ați făcut o formă de cupolă aspră pe patiserie.
Întindeți subțire patiseria rămasă. Utilizați pentru a acoperi cupola de squash, apăsând ușor pe legume pentru a împinge cât mai mult aer posibil. Apăsați marginile de patiserie pentru a sigila. În această etapă, puteți acoperi și răci plăcinta peste noapte sau puteți îngheța timp de 1 lună. Dezghețați înainte de a continua.
Periați cu ou bătut, apoi introduceți o mică gaură de abur în partea de sus și marcați ușor modelele pe suprafață. Înmuiați câteva frunze de salvie în oul rămas și lipiți deasupra.
Transferați pe o foaie de copt și coaceți timp de 35-40 de minute până când o frigăruie înfiptă prin orificiul de abur trece ușor prin legume.