Suc De Fructe De Vara Saut 8

Suc de fructe de vară saut Circulara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, dovlecei de vară și/sau dovlecei, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sote De Dovleac De Vară, Suc de fructe de vară sote pentru doi, și Sote De Dovleac De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii într-o strecurătoare așezată în chiuvetă sau peste un castron mare și aruncați cu 1 linguriță de sare.
Lăsați dovleceii să stea 10 minute, apoi strângeți bine pentru a îndepărta cât mai mult exces de umiditate (nu clătiți).
Între timp, prăjiți migdalele într-o tigaie mare uscată la foc mediu, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Se transferă pe o farfurie; lasa sa se raceasca.
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând des, până când sunt parfumate, dar nu rumenite, aproximativ 2 minute.
Adăugați dovlecei și gătiți, aruncând ocazional, până când este crocant, aproximativ 5 minute. Îndoiți parmezanul și condimentați cu sare și piper. Îndoiți migdalele.
1 Fel De Mâncare, 4 Moduri
Comutați acest suc de fructe saut suc de fructe cu diferite combinații de arome: Chile + Lime: Gatiti 1 jalape tocat, împreună cu usturoi și fulgi de ardei roșu. Omiteți migdalele și brânza și terminați dovleceii cu suc de lămâie și pepitas prăjite.Morcov + Miso: se toacă 1 morcov mare și se gătește cu dovlecelul.
Adăugați 1/2 linguriță fiecare de chimen măcinat și coriandru măcinat, în timp ce sotați usturoiul și fulgii de ardei roșu.
Se servește cu o păpușă de iaurt grecesc simplu.
Per porție: 180 calorii, 13 g grăsime, 3 g fibre