Suc De Fructe Caserola I

Suc De Fructe Caserola I
Caserola de dovlecei s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 165 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți squash crookneck, ceapă, cremă condensată de supă de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Black Eyed Pea coapte Squash – aceasta este o caserola de Squash, Caserola De Squash, și Caserola De Squash.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați dovleceii și ceapa într-o cratiță mare, cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați dovlecelul, ceapa și lichidul rămas din cratiță într-o farfurie de 2 1/2 litru. Se amestecă supa de pui, smântâna și untul topit. Lichidul din dovlecelul gătit ar trebui să fie suficient, astfel încât amestecul să fie ușor supy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Presărați firimiturile de pâine deasupra. Pâinea va absorbi o parte din lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
5
Coaceți, neacoperit, timp de 30 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista