Suc De Fructe Bătut Orzo
Suc de fructe bătute Orzo necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână brânză feta, frunze de mentă, ulei de măsline de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Suc De Fructe Bătut Orzo, Orzo Bătut, și Pilaf Orzo Bătut.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mediu. Se amestecă orzo și se gătește timp de 8 minute; pastele vor fi ușor gătite. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți orzo-ul într-o strecurătoare în chiuvetă.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă dovlecelul, se condimentează cu sare și piper, după gust, și se gătește, amestecând ocazional, până începe să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați orzo-ul gătit și apa de gătit. Se aduce la foc mic și se amestecă 3/4 din feta; se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand apa este absorbita, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de ulei și mentă.
Transferați într-un platou de servire și presărați feta rămasă deasupra și garnisiți cu mentă tocată suplimentară.