Struguri Roquefort
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete în cutia de rețete, strugurii Roquefort ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 360 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 1,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 3 fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați migdale, brânză roquefort, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Verdeață mixtă cu struguri, Gorgonzola (sau Roquefort) și migdale, Fidea Roquefort, și Cea De La Roquefort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt medie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Într-un robot de bucătărie, tocați grosolan migdalele prăjite.
Transferați într-un castron mediu.
Într-un castron mediu, bateți împreună cremă de brânză, brânză Roquefort și smântână grea. Îndoiți ușor strugurii roșii fără semințe și strugurii verzi fără semințe în amestec pentru a acoperi.
Rulați fiecare strugure în migdalele tocate.
Se pune pe hârtie de ceară și se răcește la frigider până la servire.