Struffoli

Struffoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Struffoli. Această rețetă face 10 porții cu 481 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Struffoli, Struffoli, și Struffoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru aluat: în vasul unui robot de bucătărie, pulsați împreună 2 căni de făină, coajă de lămâie, coajă de portocală, zahăr, sare și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ouăle, vinul și vanilia. Pulse până când amestecul se formează într-o minge. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Tăiați aluatul în 4 bucăți de dimensiuni egale. Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți fiecare bucată de aluat până la o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați fiecare bucată de aluat în fâșii late de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Tăiați fiecare fâșie de patiserie în bucăți de 1/2 inci.
8
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o bilă mică de dimensiunea unei alune. Trageți ușor bilele de aluat în făină, scuturând orice exces. Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 3 minute.). În loturi, prăjiți aluatul până când este ușor auriu, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. (Aluatul odihnit și împărțit poate fi, de asemenea, rulat pe o suprafață de lucru înmuiată în bușteni groși de 1/2 inci și tăiat în bucăți de 1/2 inci de dimensiuni egale. Bucățile de aluat pot fi apoi rulate în bile mici și prăjite ca mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Într-o cratiță mare, combinați mierea, zahărul și sucul de lămâie la foc mediu. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați aluatul prăjit și alunele și amestecați până când sunt acoperite în amestecul de miere. Lăsați amestecul să se răcească în tigaie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Pulverizați exteriorul unui pahar de apă mic, drept, cu spray de gătit cu ulei vegetal și așezați-l în centrul unui platou rotund. Folosind o lingură mare sau mâini umede, aranjați struffoli și alune în jurul paharului pentru a forma o formă de coroană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Stropiți orice amestec de miere rămas peste struffoli. Se lasă să se stabilească timp de 2 ore (se poate face cu 1 zi în avans). Decorați cu stropi și praf cu zahăr pudră, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
16
Scoateți paharul din centrul platoului și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 12 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista