Struffoli
Struffoli este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 578 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână griș, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Struffoli, Struffoli, și Struffoli.
Instrucțiuni
Scoateți o foaie de copt mare, cu margini și agitați grișul peste bază. Și scoateți o altă tavă (nu trebuie să fie o foaie de copt) și tapetați-o cu un strat dublu de prosoape de hârtie. Puneți ambele deoparte în timp ce continuați cu aluatul.
Bateți ouăle, zahărul, coaja de lămâie rasă fin și 2 linguri de ulei de măsline până se spumează. Adăugați treptat aproximativ 2 2/3 căni de făină și praful de copt și amestecați cu un aluat. Dacă este prea lipicios, atunci adăugați mai multă făină și continuați să frământați, folosind fie mâinile, fie un mixer independent prevăzut cu un cârlig de aluat, până când aveți un aluat neted și flexibil. Acest lucru nu durează foarte mult: probabil în jur de 3 minute sau 5 cu mâna.
Făinați-vă suprafața de lucru și scoateți aluatul. Apoi împărțiți aluatul în 10 bucăți aproximativ egale, fiecare de dimensiunea unei mingi de golf. Luați 1 bilă și rotiți-o într-o frânghie aprox. 1/2 inch grosime, apoi cu mâinile făinoase împărțiți acest lucru în aproximativ 20 de bucăți mici și rulați fiecare bucată între mâini (flouring-le din nou dacă acest lucru vă ajută) pentru a face bile de dimensiuni de marmură.
Așezați bilele de aluat formate pe foaia de copt presărată cu semolă, pe măsură ce le modelați. Repetați procesul cu porțiunile de aluat rămase de mărimea unei mingi de golf: ar trebui să faceți 200 uluitoare din bilele minuscule!
Încălziți uleiul vegetal într—o tigaie lată și grea—aproximativ 11 inci diametru și cel puțin 6 inci adâncime-și apoi când uleiul este la 375 km F, dar nu mai mare (puteți lăsa un termometru de conservare sau bomboane, dacă doriți), sau o bucată de pâine sfârâie și se rumenește imediat când este aruncată în tigaie, puteți începe să gătiți bilele de aluat. Reglați temperatura și urmăriți cu atenție tigaia și uleiul tot timpul.
Coborâți ușor, folosind o lingură de plasă sau o lingură perforată, aproximativ 15 bile mici de aluat odată. La început se vor scufunda și apoi, pe măsură ce gătesc, vor pluti la suprafață și vor începe să devină maro auriu. Acest lucru va dura până la aproximativ 1 minut, în funcție de câte aveți la un moment dat, dar fiți gata să le pescuiți cu lingura de plasă sau lingura perforată pe tava căptușită cu prosop de hârtie imediat ce devin culoarea aurie potrivită. Și continuă să ai grijă de tigaie.
Continuați să le gătiți în loturi—asigurându—vă că uleiul revine la temperatura corectă, dar nu se încălzește prea mult sau se bulează prea puternic-până când toate sunt prăjite; le puteți îngrămădi pe tavă fără a face rău. Acum opriți focul sub vasul de ulei și treceți la etapa de adeziv și asamblare.
Se toarnă mierea într—o tigaie care poate merge pe aragaz și se încălzește foarte ușor până devine curgătoare—o chestiune de momente, așa că nu lăsați tigaia-apoi scoateți-o de pe foc.
Introduceți toate bilele de aluat prăjite în mierea încălzită și, folosind o spatulă moale, întoarceți-le ușor pentru a le acoperi. Scoateți o farfurie mare sau un suport pentru tort cu o ușoară buză sau jantă și, cu mâinile ude, verificați că bilele nu sunt prea fierbinți, apoi ridicați bilele lipicioase și aranjați-le în jurul marginii exterioare a plăcii în formă de coroană bobbly, lăsând doar un mic cerc gol în mijloc. Nu vă faceți griji cu privire la simetrie sau perfecțiune sau numărarea bilelor de aluat aici, vă rog.
Spălați mierea de pe mâini și scuturați stropii aleși peste coroana lipicioasă, apoi stați înapoi și admirați, înainte de a vă plasa creația acolo unde alții pot face la fel. Aceste struffoli sunt cele mai bune, după părerea mea, mâncate în ziua în care sunt făcute. Folosiți o lingură sau o lingură și o furculiță pentru a servi. Va fi o afacere lipicioasă, dar asta face parte din farmecul lor.
Retipărită cu permisiunea Nigellissima de Nigella Lawson, Clarkson PotterNIGELLA Lawson 2013 este autoarea bestsellerului a opt cărți, inclusiv Nigella Kitchen, Nigella Express și Nigella Bites, care împreună cu emisiunile sale de televiziune de pe Food Network și aplicațiile sale pentru iPhone au făcut-o un nume cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este colaboratoare la Oxford Companion to Italian Literature. Nigella locuiește la Londra cu familia ei.