Strudel De Sparanghel
Strudelul de sparanghel este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos fierbinte, jumătate și jumătate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strudel De Sparanghel, Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), și Ștrudel De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați tulpinile în jumătate; aranjați într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute.
Așezați sparanghelul în apă cu gheață; pune deoparte.
Soteți șalotele în 2 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente.
Așezați 1 foaie de filo pe un prosop umed (păstrați restul de filo acoperit).
Periați cu 2 lingurițe de unt topit.
Strat doua foaie de phyllo pe prima foaie; perie cu 2 lingurite de unt.
Tăiați stiva în jumătate pe lungime, făcând 2 dreptunghiuri.
Așezați o optime de sparanghel la capătul scurt al fiecărui dreptunghi; lingură o optime de amestec de sos peste sparanghel pe fiecare dreptunghi. Îndoiți capetele dreptunghiurilor peste sparanghel; înfășurați moda jellyroll. Repetați cu restul de phyllo, unt, sparanghel și amestec de sos.
Ungeți pachetele phyllo cu untul topit rămas; așezați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.