Strudel De Sparanghel

Strudel De Sparanghel
Strudelul de sparanghel este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos fierbinte, jumătate și jumătate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strudel De Sparanghel, Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), și Ștrudel De Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
2
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
3
Tăiați tulpinile în jumătate; aranjați într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
4
Așezați sparanghelul în apă cu gheață; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
5
Soteți șalotele în 2 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați 1 foaie de filo pe un prosop umed (păstrați restul de filo acoperit).
8
Periați cu 2 lingurițe de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Strat doua foaie de phyllo pe prima foaie; perie cu 2 lingurite de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Tăiați stiva în jumătate pe lungime, făcând 2 dreptunghiuri.
11
Scurgeți sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
12
Așezați o optime de sparanghel la capătul scurt al fiecărui dreptunghi; lingură o optime de amestec de sos peste sparanghel pe fiecare dreptunghi. Îndoiți capetele dreptunghiurilor peste sparanghel; înfășurați moda jellyroll. Repetați cu restul de phyllo, unt, sparanghel și amestec de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
SosSos
RolaRola
13
Ungeți pachetele phyllo cu untul topit rămas; așezați pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista