Strudel de pere și castane
Strudelul cu pere și castane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pere, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Strudel De Pere, Strudel De Pere Perfect, și Strudel De Pere Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu. Odată ce untul începe să se rumenească și să miroasă a nucă, aproximativ 5 minute, scoateți-l de pe foc și rotiți ușor tigaia până când lichidul devine maro-auriu mediu și există multe solide maro intens pe fund. Se toarnă imediat într-un recipient rezistent la căldură, răzuind cât mai mult din fundul tigaiei. Odată ușor răcit, amestecați ușor pentru a suspenda solidele rumenite și măsurați 1/3 cană.
Combinați făina și sarea într-un bol de amestecare mediu, apoi adăugați untul rumenit și apa. Folosind o furculiță, amestecați ușor până când toată făina uscată este absorbită. Bateți aluatul într-un dreptunghi, înfășurați în plastic și răciți ușor, până când este oarecum ferm.
Combinați zahărul, untul, sarea și oțetul într-o cratiță medie la foc mic. Gatiti, amestecand des, pana cand untul si zaharul sunt ambele complet topite.
Se ia de pe foc și se amestecă pere, castane și firimituri. Pune deoparte.
Coaceți: preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Dacă aveți foi de pergament, pliați una în jumătate, încrețindu-vă brusc. Dacă utilizați pergament rulat, tăiați o bucată care are cel puțin două picioare lungime și încrețiți brusc în mijloc.
Așezați aluatul între pergament și rulați cât mai subțire posibil, rotind, decojind și răsturnând pergamentul după cum este necesar pentru a menține aluatul uniform și dreptunghiular. Ar trebui să ajungeți cu un pătrat dur de aproximativ 12 pe 12 inci, deși poate fi mai dreptunghiular dacă utilizați pergament de foi. Cojiți ușor pergamentul de sus, apoi răsturnați și repetați, astfel încât aluatul să nu se lipească și să se rupă.
Aranjați umplutura uniform într-o linie la un centimetru sau doi în sus de marginea inferioară a aluatului. Folosiți pergament pentru a rula fundul aluatului peste umplutură, apoi îndepărtați-l ușor. Continuați să rulați bine aluatul, folosind pergamentul pentru a împinge, până când tot aluatul este rulat în jurul umpluturii și marginea superioară este ascunsă dedesubt. Tăiați pergamentul pentru a se potrivi pe o foaie de copt, apoi folosiți pergamentul rămas de ambele părți ale ruloului ca o curea pentru a ridica ușor strudelul pe foaia de copt. Dacă doriți, periați ușor cu ou bătut înainte de coacere.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi întoarceți și coaceți încă 15-20, până când aluatul este complet gătit. Nu vă îngrijorați prea mult de crăparea sau scurgerea sucurilor. Se lasă să se răcească complet înainte de feliere și se reîncălzește înainte de servire.