Strudel De Mere-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul cu mere-afine. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mere, pesmet, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Strudel Cu Mere De Afine, Strudel Cu Mere De Afine, și Strudel Prăjit Cu Mere Și Afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.Ungeți tava de copt de 15x10x1 inci. Într-un castron mediu, combinați mere, afine, zahăr, nuci, coajă de lămâie și suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Desfaceți foile phyllo; acoperiți cu folie de plastic sau prosop.
Așezați 1 foaie phyllo pe o bucată de folie de plastic.
Se unge cu unt; se presară cu 1 lingură pesmet. Repetați stratificarea cu foile de phyllo rămase și untul, presărând 1 lingură de pesmet pe fiecare altă foaie. (Foaia superioară phyllo trebuie periată numai cu unt).
Puneți amestecul de mere peste stiva phyllo până la 2 inci de fiecare margine; apăsați ușor. Îndoiți laturile mai scurte ale phyllo peste umplutură. Începând cu partea mai lungă și folosind folie de plastic, ridicați phyllo și înfășurați cu grijă moda jelly-roll.
Așezați, cu cusătura în jos, în tigaie unsă. Faceți mai multe tăieturi transversale în partea de sus a rolei.
Ungeți blatul cu orice unt rămas.
Coaceți la 191°.timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește cu cel puțin 15 minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați în felii.