Strozzapretti alla Boscaiola: Preotul Stranglers Woodsman-Style

Strozzapretti alla Boscaiola: Preotul Stranglers Woodsman-Style
Strozzapretti alla Boscaiola: Priest Stranglers Woodsman-Style necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 863 de calorii, 25 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 5,77 USD per porție, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de măsline extravirgin, ceapă, ciuperci porcini și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82%, ceea ce este remarcabil. Pui alla Boscaiola, Chanterelle Bucatini alla Boscaiola și Dinner Tonight: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghete cu sos de roșii și ciuperci) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inchi, încălziți uleiul de măsline, ceapa și țelina la foc mediu-înalt până când se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se transpira, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați sosul de roșii și aduceți la fierbere. Între timp, aruncați pastele în apă clocotită și gătiți 1 minut, până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se scurge bine si se arunca in tava cu ciupercile. Gatiti pana se imbraca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă pătrunjelul, se pune într-un platou cald și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Puneți 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiat din lemn. Faceți o groapă în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Cu ajutorul unei furculițe, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Pe măsură ce extindeți puțul, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va aduna când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
8
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele. Odată ce ai o masă unită, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați bucățile rămase. Refăinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
9
Rulați sau modelați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți până se înmoaie și auriu deschis, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați cimbrul și morcovul și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
13
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fiert, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt grosime ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos ține 1 săptămână la frigider sau până la 6 luni la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista