Stropește Smash Tort
Sprinkles Smash Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 343 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Cap la magazin și ridica betty biciuit glazura pufos, Betty Candy stropește, Betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Stropește Smash Tort, Stropește Fără Vopsea Smash Cake, și Springtime Stropește Tort.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți numai fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit și așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza.
Așezați 1 3/4 căni de aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas în cupe de briose.
Coaceți prăjitura de pâine 35 până la 40 de minute și cupcakes 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de pâine 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Tăiați vârful rotunjit de pe tortul de pâine.
Tăiați tortul în jumătate transversal.
Așezați jumătate din tortul de pâine tăiat cu fața în sus pe farfurie.
Întindeți partea tăiată cu glazură. Se acoperă cu jumătatea rămasă de tort de pâine, tăiată cu fața în jos.
Frost părți și partea de sus a tort cu glazura.
Tăiați numărul din hârtie pergament cerată sau de gătit și așezați deasupra glazurii (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos). Acoperiți tortul cu stropi, folosind o foaie de prăjituri cu părțile laterale pentru a prinde stropi libere. Ridicați ușor numărul de pe tort și glazura netedă. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes.