Stromboli Roll
Stromboli Roll necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 842 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fasole, pepperoni, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Șuncă și brânză Crescent" Roll " Stromboli pentru # SundaySupper, stromboli, și Stromboli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie.
Desfaceți aluatul și așezați-l pe suprafața de lucru. Având grijă să nu rupeți aluatul, întindeți-vă cu mâinile la un dreptunghi de 16 pe 9 inci.
Ingrediente strat jos lungime de aluat, în centru, în următoarea ordine (suprapunerea după cum este necesar): jumătate de mozzarella, pepperoni, sunca, ardei, fasole verde și soppressata. Terminați cu mozzarella rămasă.
Presărați oregano pe brânză.
Aduceți marginile lungi de aluat peste umplutură și poziționați astfel încât marginile să se suprapună în centru. Tăiați capetele cu un cuțit și prindeți pentru a sigila marginile.
Transferați pe foaia de copt pregătită și periați cu ulei.
Tăiați 6 fante mici deasupra cu un cuțit mic pentru ventilație.
Coaceți până se umflă și se rumenesc uniform, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 5 până la 10 minute. Înainte de servire, tăiați o felie mică de la fiecare capăt și aruncați-o.
Tăiați stromboli în 4 porții egale.