Stroganoff-ul săracului

Stroganoff-ul săracului
Stroganoff-ul săracului necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 880 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, ulei vegetal, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Stroganoff-ul săracului, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Biscuiții săracului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Condimentați carnea de vită cu condimente grecești, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie separată la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute; se adaugă la carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă smântâna în amestecul de carne de vită măcinată; gatiti si amestecati pana se incinge, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
5
Se servește peste tăiței cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista