Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff de vită cu vin alb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți usturoi, ceapă, cremă jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza jumătate & jumătate crema ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent Stroganoff de vită cu vin de Port, Ficat de vită și ceapă cu vin alb, și Saut carne de vită cu vin alb și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie. Rezervând lichidul în cratiță, îndepărtați amestecul de ciuperci într-un castron. Întoarceți amestecul de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți împreună făina și jumătate și jumătate până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Condimentați carnea de vită cu sare și piper; gătiți carnea de vită în lichidul rezervat până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul, bulionul de vită, cimbru, busuioc, oregano, frunze de dafin și piper; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute. Se amestecă încet amestecul de făină și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
500 De Grame De Carne Tocată Premium
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch