Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz carne de vită Stroganoff ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 550 calorii. Dacă aveți ciuperci, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 - până la 4 1/2-litru, amestecați carnea de vită, ceapa, supele, ciupercile și piperul.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când carnea de vită este foarte fragedă.
Se amestecă crema de brânză în amestecul de vită până se topește. Se amestecă smântâna în amestecul de vită.
Se servește peste tăiței.