Stroganoff

Stroganoff
Stroganoff necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 383 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Dacă aveți la îndemână macaroane, boia de ardei, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Stroganoff, și Stroganoff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati carnea si ceapa timp de 10 minute, sau pana cand carnea se rumeneste si ceapa este frageda. Se amestecă făina, sarea și ardeiul. Apoi adăugați supa de ciuperci, amestecați bine și gătiți, neacoperită, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Reduceți căldura la minim și adăugați smântâna, amestecând bine și lăsând să se încălzească. Acoperiți și puneți acest amestec deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
3
Gatiti taiteii de ou conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
4
Scurgeți apa din tăiței și turnați amestecul de carne peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
CarneCarne

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții7
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista