Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați striperii de portocale cu ciocolată. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 78. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, coajă de portocală, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți de ciocolată cu ciocolată cu cremă coagulată cu ciocolată și portocale și marmeladă de portocale, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, bateți untul, zahărul, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Împărțiți aluatul în 3 părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Se amestecă ciocolata topită și nucile în 1 parte de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Aluat
Nuci
4
Se amestecă coaja de portocală într-o altă parte aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Aluat
5
Se amestecă chipsurile de ciocolată în aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Aluat
6
Tapetați tigaia, 9x5x3 inci, cu folie de plastic, lăsând 1 inch de folie de plastic deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
7
Întindeți aluatul de coajă de portocală uniform în fundul tigaiei. Lingurați aluatul de ciocolată-nuci uniform peste aluatul de coajă de portocală; întindeți cu grijă. Lingurați aluatul de ciocolată uniform peste aluatul de ciocolată-nuci; întindeți cu grijă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ciocolata
Pâine Cu Nuci și Stafide
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți aluatul din tigaie, folosind folie de plastic pentru a ridica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
10
Tăiați aluatul pe lungime în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Tăiați transversal în felii de 1/4 inch.
12
Așezați 1 inch în afară pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Coaceți prăjiturile timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă.