Pui La Cuptor Italian
Pui la cuptor Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, jumătăți de piept de pui, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Pui La Cuptor Italian, Pui La Cuptor Italian, și Piept De Pui La Cuptor Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor un vas mediu de copt cu untul.
Într-un vas superficial, amestecați firimiturile de pâine, semințele de in, brânza Romano și pătrunjelul.
Așezați ouăle bătute și făina în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați puiul în făină, înmuiați ouăle și apăsați în amestecul de firimituri de pâine pentru a acoperi. Aranjați puiul acoperit în vasul de copt pregătit.
Acoperiți și coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile de pui se limpezesc. Porniți broilerul cuptorului.
Scoateți capacul și fierbeți puiul 5 minute, până când acoperirea este ușor rumenită.