Striped Bass Plaki este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, lămâie, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Întregi, Bas Cu Dungi La Grătar, și Bas Cu Dungi Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Clătiți bine peștele sub apă curgătoare rece. Se usucă bine. Înveliți ușor fundul unei tigaie mari cu ulei de măsline; așezați peștele în centru. Condimentează generos peștele cu sare și piper; presărați un vârf mare de oregano în interiorul cavității și în exterior. Umpleți cavitatea cu jumătate din feliile de lămâie, 4 crenguțe cimbru, 4 crenguțe rozmarin, frunze de dafin și 3 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm