Strip Steak cu sos de vin roșu rozmarin

Strip friptură cu sos de vin roșu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 655 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de rozmarin, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați NY Strip Steak cu vin roșu-unt de rozmarin, Strip Steak cu sos de vin de ceapă, și New York benzi friptură cu sos de ciuperci vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fripturile cu sare. Apăsați piperul pe suprafețe.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mare.
Adăugați fripturi. Reduceți căldura la mediu; gătiți, întorcându-vă o dată, 4 minute pe parte pentru rare, 6 minute pe parte pentru mediu-rare și 8 minute pe parte pentru bine făcut.
Scoateți la cald platou; păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti pana se rumeneste, amestecand, 2 minute.
Adăugați jumătate de rozmarin, jumătate de usturoi și gătiți, amestecând, 20 de secunde.
Adăugați vin. Creșteți căldura la mare; fierbeți energic 2 minute.
Adăugați bulion, zahăr și sucuri de carne care s-au colectat pe platou. Se fierbe 10 minute mai mult sau până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 1 cană.
Adăugați rozmarinul rămas și usturoiul.
Se toarnă peste fripturi și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.