Strip fripturi cu salsa de Mango

Strip fripturi cu salsa de Mango
Benzi fripturi cu Mango Salsa necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întreagă 30 și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $7.16 pe portie. Acest fel principal are 688 calorii, 46G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de avocado, suc de lămâie, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Strip fripturi cu salsa de Mango-piersic, Fripturi de chimen praf cu unt de Salsa Verde, și Fripturi De Ton La Grătar Cu Salsa De Mango.

Instrucțiuni

1
Locul 1/2 în. de apă într-o cratiță mică; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se răcește.
3
Într-un castron mic, combinați mango, avocado, ardei roșu, suc de lămâie, coriandru, sare, chimen și morcovi. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
MorcovMorcov
ChimenChimen
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați condimente taco pe ambele părți ale fripturilor. Grătiți, acoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Strip Steak funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca flori Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista