Stridii Topless
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, suc de lămâie, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Stridii, 6 stridii, și Stridii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și adăugați kumquats; fierbeți 1 minut sau până se înmoaie.
Se scurge; lasa sa se raceasca.
Scoateți semințele și tăiați kumquats în felii subțiri.
Combinați kumquats, suc de lămâie și ghimbir, aruncând ușor pentru a acoperi. Pune deoparte.
Se amestecă oțetul, sosul de soia și șalota.
Curățați cojile de stridii și deschideți vârfurile aruncate. Aranjați fundul de coajă (care conține stridii) peste gheață zdrobită pe un platou de servire.
Se servește cu sos kumquat, sos de oțet, Salsa proaspătă de roșii și pene de lămâie.