Stridii Rockefeller
Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Mergeți la magazin și ridicați stridii, pesmet panko, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 338 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Stridii Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie saut la foc mediu și adăugați usturoi; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanac și vin alb și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 6 minute.
Scoateți amestecul de usturoi într-o tigaie și adăugați 1/4 cană pesmet și parmezan și condimentați după gust cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul. Scoateți cu atenție stridiile, asigurându-vă că vărsați cât mai puțin din lichiorul stridiilor (consultați acest post de abilități de cuțit pentru a obține câteva indicii).
Așezați stridiile pe foaia de copt și împărțiți uniform toppingurile între ele.
Presărați fiecare stridie cu resturi de pâine rămase și stropiți cu pernod.
Gatiti pana cand pesmetul este crocant si stridiile sunt incalzite, aproximativ 10 minute.
Serviți imediat cu vin alb spumant.