Stridii Rockefeller
Stridiile Rockefeller necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de unt, stridii pe jumătate de coajă, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Stridii Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună năsturel, spanac, verdeață de scallion, pătrunjel, țelină și 1 lingură plus 1 linguriță pesmet într-un castron. Topiți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, apoi adăugați amestec de năsturel și gătiți, amestecând, până când spanacul este ofilit, 1 până la 2 minute. Se amestecă Pernod, cayenne și sare și piper după gust, apoi se transferă amestecul într-un castron și se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
În timp ce amestecul de năsturel se răcește, gătiți slănina în tigaie curățată la foc moderat, întorcându-se, până când este crocant, apoi scurgeți pe prosoape de hârtie și sfărâmați fin.
Întindeți 5 căni de sare kosher într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) și cuibăriți stridiile (în scoici) în ea. Lingurați amestecul de năsturel uniform peste stridii, apoi acoperiți cu slănină și presărați cu lingura rămasă plus 2 lingurițe pesmet.
Coaceți stridiile până când marginile stridiilor încep să se onduleze și firimiturile de pâine sunt aurii, aproximativ 10 minute.
Serviți stridiile calde în scoici, cuibărite în sare kosher (aproximativ 5 căni), pe un platou.