Stridiile Rockefeller necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de unt, stridii pe jumătate de coajă, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Stridii Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună năsturel, spanac, verdeață de scallion, pătrunjel, țelină și 1 lingură plus 1 linguriță pesmet într-un castron. Topiți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, apoi adăugați amestec de năsturel și gătiți, amestecând, până când spanacul este ofilit, 1 până la 2 minute. Se amestecă Pernod, cayenne și sare și piper după gust, apoi se transferă amestecul într-un castron și se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pernod
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În timp ce amestecul de năsturel se răcește, gătiți slănina în tigaie curățată la foc moderat, întorcându-se, până când este crocant, apoi scurgeți pe prosoape de hârtie și sfărâmați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți 5 căni de sare kosher într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) și cuibăriți stridiile (în scoici) în ea. Lingurați amestecul de năsturel uniform peste stridii, apoi acoperiți cu slănină și presărați cu lingura rămasă plus 2 lingurițe pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Nu Dintr-o Grădină Locală
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți stridiile până când marginile stridiilor încep să se onduleze și firimiturile de pâine sunt aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți stridiile calde în scoici, cuibărite în sare kosher (aproximativ 5 căni), pe un platou.