Stridii prăjite cu unt Chipotle
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, unt, sare de rocă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii la grătar cu glazură Chipotle, Broccoli prăjit cu unt de portocale-Chipotle, și Stridii la grătar cu lemn în vinetă Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de grade.
Într-o tigaie mică topiți untul. Se lasă deoparte să se răcească ușor
Într-un mini robot de bucătărie sau blender pur și simplu usturoi, Chipotles, adobo suc de lămâie până la omogenizare.
Cu mașina care rulează se strecoară încet în unt până se emulsionează.
Transferați amestecul într-un castron.
Se toarnă sarea pe o foaie de copt.
Așezați stridiile, cu cupa în jos, pe sarea de rocă. Prăjiți până când stridiile încep să se deschidă, 8 până la 10 minute.
Lucrând peste vasul amestecului de unt (pentru a captura lichiorul de stridii) scoateți stridiile din cuptor și deschideți-le. Folosiți un cuțit de unt sau un instrument similar introdus în capătul balamalei și deschideți-le cu o răsucire. Separați mușchiul de sus și de jos. Aruncați cojile superioare.
Se amestecă foarte bine conținutul bolului. Acesta este sosul tău de unt chiplotle.
Stropiți aproximativ 1 linguriță de sos de unt chipotle pe fiecare stridie.
Întoarceți-le la cuptor până când untul se topește și stridia se prăbușește și se întărește, aproximativ 3 minute.