Stridii prăjite cu sos tartar perlat
Stridiile prăjite cu sos tartar perlat sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 443 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, masă de cracker, la 8 stridii în coajă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Serios mănâncă stridii prăjite cu sos Tartar, Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, și Somn prăjit cu sos Tartar Cajun.
Instrucțiuni
Shuck stridii, rezervarea lichior; coji curate și de rezervă.
Așezați stridiile și lichiorul într-un castron; acoperiți și răciți până când sunt gata de prăjit.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 35
Combinați făina și făina de cracker într-o farfurie mare de plăcintă.
Scurgeți stridiile; dragă în amestec de făină. Prăjiți stridiile, în loturi mici, 5 minute sau până devin aurii.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu sare kosher.
Aranjați cochilii rezervate pe un platou.
Așezați o păpușă de sos tartar perlat în centrul fiecărei cochilii. Se acoperă cu o stridie prăjită.