Stridii prajite cu R picant Rincormmoulade

Stridii prajite cu R picant Rincormmoulade
Stridii prajite cu R Rormalmoulade picant este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână tarhon, boia de ardei, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade, Murături prăjite cu Remouladă picantă, și Creveți prăjiți cu Remouladă picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți maioneza într-un castron mediu, adăugați muștarul, caperele, hamsia cornichons, ierburile, șalota, boia de ardei, sosul fierbinte, oțetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați pentru a se amesteca. Gustați și reglați condimentul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CornișonCornișon
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
CondimenteCondimente
HamsiiHamsii
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
CapereCapere
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mare până când înregistrează 177° pe un termometru de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, combinați făina de porumb, făina, sarea și piperul și cayenne într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De PorumbFăină De Porumb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți Zara într-un alt castron puțin adânc și adăugați stridiile. Una câte una, transferați stridiile din zară în amestecul de făină de porumb, întorcându-le pentru a acoperi bine și așezați stridiile pe un suport așezat peste o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
5
Așezați o lingură de rmoulade în fiecare coajă de stridie curată și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
6
Aruncați cu grijă stridiile, în loturi de aproximativ 6 la un moment dat, în uleiul fierbinte și gătiți, întorcându-se o dată sau de două ori, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Așezați stridiile prăjite în coji și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista