Stridii prajite cu R picant Rincormmoulade
Stridii prajite cu R Rormalmoulade picant este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână tarhon, boia de ardei, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade, Murături prăjite cu Remouladă picantă, și Creveți prăjiți cu Remouladă picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți maioneza într-un castron mediu, adăugați muștarul, caperele, hamsia cornichons, ierburile, șalota, boia de ardei, sosul fierbinte, oțetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați pentru a se amesteca. Gustați și reglați condimentul; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mare până când înregistrează 177° pe un termometru de prăjit.
Între timp, combinați făina de porumb, făina, sarea și piperul și cayenne într-un castron puțin adânc.
Puneți Zara într-un alt castron puțin adânc și adăugați stridiile. Una câte una, transferați stridiile din zară în amestecul de făină de porumb, întorcându-le pentru a acoperi bine și așezați stridiile pe un suport așezat peste o foaie mică de copt.
Așezați o lingură de rmoulade în fiecare coajă de stridie curată și aranjați pe un platou de servire.
Aruncați cu grijă stridiile, în loturi de aproximativ 6 la un moment dat, în uleiul fierbinte și gătiți, întorcându-se o dată sau de două ori, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Așezați stridiile prăjite în coji și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;