Stridiile la grătar la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, stridii în coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Stridii La Grătar La Grătar, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică și amestecați bine. Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De Legume
2
Așezați cratița care conține sos de grătar pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De Legume
3
Așezați stridiile pe grătar și grătiți 5 minute sau până când câteva stridii încep să se deschidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți stridiile de pe foc. Deschideți cu grijă stridiile cu un cuțit de stridii, lăsând pe jumătate coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Presărați stridiile cu pătrunjel și stropiți cu sos de grătar.