Stridii la grătar cu Tabasco-unt de praz
Stridii la grătar cu Tabasco - untul de praz este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 683 calorii, 4G de proteine, și 69G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de sherry, tabasco, Suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Încercați Stridii la grătar cu Tabasco-unt de praz, Stridii la grătar cu unt de lămâie, și Stridii la grătar cu unt picant de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 8 minute. Se amestecă oțetul, se transferă într-un bol și se lasă să se răcească. Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie și Tabasco. Înmuiați restul de 4 linguri de unt și combinați bine cu amestecul de praz. Se condimentează cu sare.
Așezați o bucată de unt de praz pe fiecare stridie. Grătați stridiile la foc mare până când tocmai ați fiert și untul este topit, aproximativ 1 minut.