Stridii la grătar cu sos Fra Diavolo

Stridii la grătar cu sos Fra Diavolo
Stridii la grătar cu sos Fra Diavolo este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 259 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii de friptură de vită, oțet de vin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Stridii la grătar cu sos Fra Diavolo, Gratar Rib-ochi cu Fra Diavolo homar savura, și Diavolo De Pui Afumat La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați roșiile, usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și suculent, dar fără culoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
UsturoiUsturoi
4
Transferați amestecul într-un blender, adăugați câteva linguri ulei de măsline, pătrunjelul, oțetul, mierea, oregano și fulgii de ardei roșu și amestecați până se îngroașă ușor; se condimentează cu sare și piper. Dacă este prea gros, pulsați puțin mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați sosul într-un castron. (Se poate face cu 1 oră înainte și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți grătarul pentru căldură directă ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți cojile superioare ale stridiilor. Slăbiți stridiile din cojile de jos, dar nu îndepărtați, având grijă să nu vărsați lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
LichiorLichior
Coji De PasteCoji De Paste
8
Puneți stridiile pe grătar, acoperiți și gătiți până când marginile încep să se onduleze, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Între timp, udați sarea kosher cu apă doar până când se aglomerează. Puneți movile mici de sare pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Movile BarMovile Bar
ApăApă
10
Așezați o stridie gătită pe fiecare pat de sare și acoperiți fiecare cu niște vinaigretă. Împrăștiați frunzele de pătrunjel peste platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
VinetăVinetă
StridiiStridii
SareSare
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista