Stridii La Grătar

Stridii La Grătar
O porție conține 15 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., stridiile la grătar ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați șampanie Mignonette, sos de unt de busuioc-usturoi, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Stridii La Grătar, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar Cu Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați stridiile sub apă curentă; aruncați orice este deschis și nu se închide în câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
ApăApă
2
Grătiți stridiile la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
aproximativ 5 minute, până când cojile se deschid ușor. Scoateți coaja superioară, folosind mănuși de cuptor pentru a proteja mâinile de cochilii fierbinți și lichide. Aruncați coaja de sus și slăbiți carnea din coaja de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
4
Așezați pe o tavă de servire și serviți imediat cu sos fierbinte, șampanie Mignonette și sos de unt de busuioc-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
șampanieșampanie
Sos FierbinteSos Fierbinte
BusuiocBusuioc
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista