Stridii Kumamoto cu granita Ponzu și Tobiko
Dacă $6.62 pe portie se încadrează în bugetul dvs., stridiile Kumamoto cu Ponzu Granitan și Tobiko ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați kombu, suc de yuzu îmbuteliat, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Stridii cu granita Tobasco, Granita robustă Irlandeză cu stridii crude, și Stridii pe jumătate de coajă cu granita de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți kombu și apă la foc mic într-o cratiță mică la foc moderat, apoi scoateți-l de pe foc și răciți-l complet, aproximativ 30 de minute. Aruncați kombu.
Transferați 5 linguri de bulion de kombu într-un castron împreună cu ingredientele rămase de granita și amestecați până se dizolvă zahărul. (Rezervați bulionul rămas pentru o altă utilizare.)
Se toarnă amestecul de granita într-o tigaie metalică de 8 inci și se congelează, amestecând și zdrobind bulgări cu o furculiță la fiecare 20 de minute, până când se îngheață uniform, aproximativ 1 oră. Răzuiți cu o furculiță pentru a ușura textura, zdrobind orice bulgări.
Purtând mănușă de protecție, țineți o stridie, cu partea plată în sus și deschideți-o în punctul său îngust cu cuțitul de stridii. Slăbiți stridiile din coaja superioară cu cuțitul de stridii, dacă este necesar, aruncând coaja superioară, apoi slăbiți carnea de stridii în coaja inferioară curbată, păstrând-o în coajă. Aruncați orice bucăți libere de coajă. Aranjați stridii pe pat de alge marine și repetați cu stridiile rămase în același mod.
Completați fiecare stridie cu o cantitate redusă de 1/4 linguriță tobiko.
Serviți granita pe lateral.
* Stridiile pot fi deschise și aranjate pe platou cu tobiko cu 2 ore înainte și răcite, acoperite slab.* Granita poate fi făcută cu 2 zile înainte și înghețată, acoperită. Răzuiește din nou înainte de servire.