Stridii Grecești
Reteta stridiile grecești ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 38 minute. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 75 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente grecești, inimi de anghinare marinate, sare de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Slăbiți stridiile din scoici; adăugați stridii în apă clocotită. Se fierbe 3 până la 5 minute sau până când stridiile sunt pline și opace; scurgere. Întoarceți stridiile în scoici. Aruncați cojile superioare, păstrând stridiile în cojile inferioare mai adânci.
Presărați un strat subțire de sare de rocă într-o tigaie cu jeleu. Aranjați stridiile în scoici peste sare de rocă; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute, amestecand des, pana cand ceapa este moale.
Adăugați inimi de anghinare și spanac; saut 2 minute. Se amestecă condimentele grecești și crema de brânză.
Acoperiți fiecare stridie cu 1 lingură de amestec de spanac; presărați stridiile uniform cu parmezan. Broil stridii 4 minute sau până când brânza se topește.